Favoriter från Pyunkang Yul

Favoriter från Pyunkang Yul

Om pyunknag Yul 

 Med rötter i traditionell orientalisk medicin är Pyunkang Yul skapad av Pyunkang Clinic, en välkänd institution specialiserad på behandling av atopiska hudtillstånd.

Det som gör Pyunkang Yul  står för att erbjuda rena, effektiva produkter som inte innehåller onödiga tillsatser. Märket fokuserar på enkla men kraftfulla ingredienser som är skonsamma mot huden, vilket gör det perfekt för alla hudtyper, särskilt känslig hud.

Deras produkter strävar efter att ge huden det den verkligen behöver, vilket innebär att de inte använder konstgjorda dofter eller färgämnen, vilket minskar risken för irritationer. Sortimentet inkluderar produkter för rengöring, fuktgivning och vård, vilket gör att du kan skapa en komplett hudvårdsrutin som är både effektiv och skonsam.

Pyunkang Yul's design är stilren och elegant, vilket gör att produkterna ser lika bra ut på hyllan som de känns på huden. Märket är idealiskt för dem som söker enkelhet och effektivitet i sin hudvårdsrutin, med ett fokus på naturlig skönhet och hälsa. Sammanfattningsvis är Pyunkang Yul det perfekta valet för de som vill ta hand om sin hud på ett skonsamt men ändå effektivt sätt.

Favoriter från Pyunkang Yul

Jag  ÄLSKAR Pyunkang Yuls calming line. Den återfuktar, ger ett härligt glow och vårdar huden på djupet. Perfekt för dig med känslig hud, om du lätt får acne, finnar eller irriterad hud. Jag har framförallt tre favoriter som jag alltid har i mitt badrumskåp och som jag alltid kommer tillbaka till när jag känner att huden sviker mig med finnar och irritation.

1. Calming Moister Repair Balm - Den är lugnande och återfuktande som hjälper till att lugna irriterad hud.
2. Calming Pore Clear Wash Off Pack är en ansiktsmask utformad för att ge djuprengöring och samtidigt lugna huden, den är skonsam och perfekt för dig med känslig hud. 
3. Moisture Ampoule - Den ger intensiv återfuktning och gör huden mjuk och smidig. Den är perfekt att använda som en vårdande primer under sminket och lämnar huden glowig. 

 

Hoppas du också hittar dina favoriter från Pyunkang Yul. 

With Beauty & Care
/Carely

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.